Träning inställd 16 mars – 03 maj pga Coronavirus!

Uppdatering 2: Inställd träning förlängs fram t o m 3 maj pga den fortsatta utvecklingen i landet.

Uppdatering 1: Inställd träning förlängs fram t o m 16 april pga den fortsatta utvecklingen i landet.

Föreningen har under helgen fattat beslut om att ställa in träningen fram till och med 29 mars pga situationens omfattning av Coronavirus (Covid-19). Vi uppdaterar därefter vad nästa steg blir att ta beroende på hur läget utvecklar sig i landet.

OBS! Ingen medlem har rapporterats som smittad eller som sitter i själv-karantän vilket är mycket positivt och vi hoppas att det förblir så. Beslutet är därför taget för allas hälsas skull och bidrag till att minska risken för smitta inom vår förening och övriga samhället.

Vi uppmanar alla medlemmar att sköta er hygien i enlighet med de råd och direktiv som finns att finna på nätet: använd tvål och handsprit ofta, hosta och nys i armveck, stanna hemma vid symptom på förkylning/feber/hosta etc, undvik kontakt med fingrar i ögon/näsa/öron osv.

Sist men inte minst, ni som känner er friska och vid god hälsa – Fortsätt träna, en löprunda eller cykeltur utomhus liksom träning inomhus att nöta tekniker, former, stretching etc. I vår träning finns det alltid något vi kan träna på nästan när som helst och var som helt!